Inhoudsopgave

Yard Force X150i robotmaaier

De Yard Force X150i robotmaaier is een van de modellen die je tegen gaat komen wanneer je op zoek gaat naar een robotmaaier die bij jouw situatie past. Deze voordelige robotmaaier heeft namelijk veel verschillende voordelen te bieden, die je bij andere maaiers niet vindt. Echter moet je dan wel goed weten wat deze voordelen zijn en op welke manier de robot grasmaaier een toevoeging gaat zijn voor jouw huishouden. Na het lezen van onderstaande informatie heb je alle kennis in huis om tot een aankoop over te gaan en kun je gaan genieten.

Koop nu een Yard Force X150i robotmaaier

Yard Force X150i

De Yard Force X150i is een robotmaaier voor de grootste tuinen. Deze wordt daarom ook vaak aangeschaft voor bedrijventerreinen. De robotmaaier werkt door middel van een begrenzingsdraad van 200 meter, welke meegeleverd wordt bij de aankoop. De robotmaaier is daarna volledig te besturen door middel van de app, waardoor je niet steeds naar het apparaat toe hoeft te lopen. Zo zorg je ervoor dat je altijd van alle gemakken bent voorzien en geen enkele tuin meer te complex is om volledig gemaaid te worden. En het fijne is: je hebt zelf geen kracht meer nodig om alles er goed uit te laten zien.

In de doosYard Force X150i robotmaaier

 • Yard Force X150i
 • Handleiding
 • 200 meter begrenzingsdraad
 • Basisstation
 • Verlengkabel 9 meter
 • Vervangende messen 9x
 • Vervangende schroeven 3x
 • Connectoren 3x

Installatie van de Yard Force X150i

Het apparaat is gelukkig eenvoudig te installeren, zodat je snel kunt genieten van een grasmaaier die automatisch en helemaal zelfstandig je gazon gaat onderhouden. Zodra je het oplaadstation op de juiste plaats hebt staan, het grensdraad hebt aangelegd en de stekker in het stopcontact hebt gestoken, hoef je alleen nog maar de maaiprogramma’s te kiezen. De maairobot weet daarna precies wat er gedaan moet worden om jou van alle gemakken te voorzien. Ook kun je de ECO modus instellen, waardoor je jezelf nog enige stroomkosten kunt besparen. Je bepaalt daarom altijd zelf wat de robotgrasmaaier doet.

Technische specificaties

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 28 Volt
 • Maaibreedte: 18 centimeter
 • Maaihoogte: 20 tot 60 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 1.500 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Maximale hellingshoek: 40 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 28 x 40 x 57
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Yard Force X150i

De Yard Force X150i is een robotmaaier die niet alleen eenvoudig te installeren is, maar ook eenvoudig te bedienen. Je kunt hiervoor de app gebruiken, zodat je overal aan kunt vanuit huis. Daarvoor hoef je alleen nog maar de maaihoogte en de intervaltijd in te stellen. Op deze manier hoef je alleen nog maar te wachten tot de prestaties van de robotmaaier minder worden. Dit duidt meestal op een maaimes dat minder scherp wordt of het verminderen van het vermogen van de accu. Het is dan van belang dat je deze gaat vervangen. De messen worden standaard meegeleverd, een nieuwe accu moet je na verloop van tijd wel aanschaffen.

Voor- en nadelen van de Yard Force X150i

De voordelen van de Yard Force maairobot zijn eindeloos. Er zijn er echter een aantal die er bovenuit springen. Zo beschikt de automatische maaimachine over een willekeurig maaipatroon waarmee het gazon altijd op een goede manier gemaaid wordt. De scherpe robotmaaier messen snijden daarbij de grassprieten vakkundig af en laten dit maaisel op het gazon achter. Opruimen van dit maaisel is niet nodig, want de kleine snippers zorgen voor een natuurlijke bemesting van het gras. Tevens is er veel aandacht besteed aan het veilig maken van de robot grasmaaier. Harde botsingen worden voorkomen door de sensoren, waarmee de snelheid van de robotmaaier automatisch vermindert wanneer er objecten gedetecteerd worden. Als laatste is er ook nog de pincode, waarmee je jouw robot maaier kunt beschermen tegen diefstal.

Nadelen heeft deze automatische grasmaaier vrijwel niet. Je zou het als nadeel kunnen zien dat de energierekening omhooggaat wanneer je de robotmaaier geïnstalleerd hebt. De robot maaier heeft immers energie nodig om op te kunnen laden. Hierdoor ben je altijd iets meer kwijt aan energiekosten dan wanneer je een handgrasmaaier gebruikt. Echter valt dit in het niet als je gaat kijken naar de voordelen van de robotmaaier.

Conclusie

Wanneer je altijd goed uit wilt zijn met een robot grasmaaier, dan is de Yard Force X150i een goede oplossing. Deze robotmaaier kan de grootste tuinen aan, wat alleen maar voordelen op gaat leveren. Jouw gras zal er altijd gezond uitzien en wordt daarbij voorzien van een natuurlijke bemesting. Is je tuin kleiner dan 1.500 vierkante meter? Dan is dit een goede vervanger van je handgrasmaaier!

Meer informatie over de Yard Force X150i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *