Inhoudsopgave

Yard Force X100i robotmaaier

De zoektocht naar een nieuwe en de de beste robotmaaier voor jouw gazon brengt al gauw veel verschillende resultaten met zich mee. Het is afhankelijk van jouw wensen welke modellen hier het beste bij aansluiten. Ondanks dat je hiermee al veel robotmaaiers mee af kunt schrijven, zijn er ook nog veel tuinmachines waar je wel naar kunt gaan kijken. Een daarvan is de Yard Force X100i robotmaaier. Deze maairobot kent namelijk veel verschillende specificaties die jouw aandacht kunnen gaan trekken. Het is daarom verstandig om hier meer over te weten te komen, zodat je op de juiste manier jouw aankoop kunt gaan doen.

Koop nu een Yard Force X100i robotmaaier

Yard Force X100i

De Yard Force X100i robotmaaier is een geval apart. Je kunt hem namelijk gebruiken voor tuinen tot 1.000 vierkante meter, waarbij de robotgrasmaaier alle werkzaamheden van jou overnemen. Je hoeft zelf niet meer aan de slag om het gras de juiste hoogte te geven. Wanneer je de instellingen hebt geplaatst kun je namelijk achterover gaan zitten. het toestel detecteert namelijk de staat van het gras, waarop de werkzaamheden worden aangepast. Ook wordt er geregistreerd wanneer het regent, waardoor de Yard Force X100i niet direct aan de slag gaat, maar wacht tot het weer wat beter wordt. Zo wordt er geen schade toegebracht aan het apparaat en wordt het gras ook niet onnodig beschadigd.

In de doos

 • Yard Force X100i
 • Handleiding
 • Begrenzingsdraad
 • Basisstation
 • Aansluitstekker
 • Vervangende messen 6x
 • Vervangende schroeven 3x
 • Connectoren

Technische specificaties

Yard Force X100i robotmaaier

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 28 Volt
 • Maaibreedte: 18 centimeter
 • Maaihoogte: 20 tot 60 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 1.000 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Maximale hellingshoek: 40 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 28,2 x 40 x 57,4
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Yard Force X100i

De Yard Force robotmaaier is een eenvoudig te bedienen machine. Dit komt doordat je meerdere opties hebt om de instellingen te kunnen plaatsen. Wanneer je alles via de app uitvoert, moet je ervoor zorgen dat je binnen een bepaald aantal meters te vinden bent. Via deze app kun je niet alleen de maaihoogte instellen, maar heb je ook de mogelijkheid om de status van de robot maaier in de gaten te houden. Zo weet je precies wanneer er onderhoud uitgevoerd moet gaan worden. Hierdoor voer je nooit onnodig onderhoud uit en zal het apparaat je ook niet veel geld gaan kosten. Dit maakt het een van de betere modellen.

Voor- en nadelen van de Yard Force X100i

Als je gaat kijken naar de Yard Force X100i dan kom je erachter dat er veel voordelen verbonden zitten aan deze robot grasmaaier. Als eerste is het een redelijk goedkope robomaaier die bestuurd wordt met een app. Je hoeft hierdoor niet steeds naar de robotmaaier toe te lopen, wel zo handig. Tevens ben je verzekerd van een apparaat dat met meerdere zones kan maaien, waardoor ieder deel van de tuin meegepakt wordt. De veiligheidsfuncties zorgen er hierbij voor dat het apparaat vanzelf uitschakelt als er gevaarlijke situaties ontstaan. Uiteindelijk kun je er dus alleen maar profijt van behalen als je deze robotmaaier in huis neemt.

Het apparaat kent hierdoor ook vrijwel geen nadelen. Een van de nadelen kan de maaibreedte zijn. Doordat deze slechts 18 centimeter is, is het mogelijk dat de robotmaaier meerdere oplaadbeurten nodig heeft om de volledige tuin te kunnen maaien. Dit heeft uiteraard ook met de accuduur te maken. Met slechts 80 minuten kunnen de grootste tuinen nooit volledig in 1 keer gemaaid zijn. De robotmaaier moet daarom regelmatig terug naar het oplaadstation, wat ook weer extra energiekosten met zich mee gaat brengen. Je moet daarom goed op gaan letten of deze grasrobot bij jouw situatie past.

Conclusie

Wanneer je een grote tuin hebt een goed eindresultaat wilt behalen met jouw robotmaaier, dan is de Yard Force X100i een goede oplossing. De robotmaaier is namelijk geheel naar wens in te stellen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. De verschillende instellingen zijn eenvoudig te plaatsen en je bepaalt zelf hoe hoog het gras komt te staan. Door de app heb je tevens meer vrijheid dan met een gewone grasmaaier. Je hoeft er niet meer naartoe en hebt ook geen kracht nodig om de werkzaamheden uit te gaan voeren. Uiteindelijk ben je dus goed uit met deze robotmaaier zonder een groot bedrag te hoeven investeren.

Meer informatie over de Yard Force X100i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *