Inhoudsopgave

Yard Force SA900ECO robotmaaier

Wanneer je wilt genieten van de voordelen van een robotmaaier, dan is de Yard Force SA900ECO robotmaaier een goede oplossing. Deze volautomatische grasmaaier is uitgerust met verschillende messen en functies, waardoor het toestel geschikt is voor bijna ieder gazon. De robotgrasmaaier kan namelijk iedere gazonindeling aan, waarbij je natuurlijk wel de randen af dient te bakenen met perimeterdraad. Voordat je overgaat tot een aankoop van dit model, moet je echter wel gaan kijken naar de opties en mogelijkheden. Onderstaande informatie helpt jou daarom aan al deze kennis, zodat je weet waar je op moet gaan letten bij het maken van een keuze.

Koop nu een Yard Force SA900ECO robotmaaier

Yard Force SA900ECO

De Yard Force SA900ECO robotmaaier biedt de mogelijkheid om een gazon van 900 vierkante meter te maaien, zonder dat hiervoor spierkracht vereist is. De enige spierkracht die je nodig hebt, is namelijk tijdens de installatie. Daarna kun je genieten van alle wensen die je hebt aan jouw tuin, doordat de robot maaier zelf aan de slag gaat. De maaihoogte van de robotmaaier is volledig in te stellen en je hebt ook de gelegenheid om de mulching functie aan te zetten waarbij de maaimachine het gras erg klein versnipperd en achterlaat op het gazon. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke bemesting van het gras. Jouw grasmat zal er een stuk gezonder uitzien na de aankoop van een robotmaaier.

In de doosYard Force SA900ECO robotmaaier

  • Yard Force SA900ECO
  • Handleiding
  • Basisstation
  • Connectoren 3x
  • Haringen 6x
  • Verlengkabel 10 meter
  • Doorverbinddoppen 2x
  • Roboliniaal

Installatie van de Yard Force SA900ECO

Deze robotmaaier van Yard Force kent alleen een basisstation dat geïnstalleerd moet worden. Je zult daarnaast ook nog grensdraad aan moeten schaffen en aanleggen rondom het gazon. Zodra de maairobot van stroom is voorzien gaat het toestel automatisch opladen. Door middel van het bedieningspaneel op de tuinmachine zelf heb je toegang tot de basisinstellingen. Hiermee kun je alles zo instellen dat de robot grasmaaier weet wat er gedaan moet worden en het gras de juiste hoogte krijgt. Wanneer je de verschillende programma’s ingesteld hebt, hoef je alleen nog maar op de startknop te drukken. Via de app houd je de voortgang bij en kun je nog aanpassingen aan de programmering toepassen.

Technische specificaties

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 28 Volt
 • Maaibreedte: 18 centimeter
 • Maaihoogte: 20 tot 60 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 900 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Maximale hellingshoek: 50 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 28 x 40 x 57
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Yard Force SA900ECO

De automatische grasmaaier kun je vanuit jouw stoel bedienen. De app installeren op jouw telefoon geeft jou namelijk toegang tot het apparaat. Je kunt hier ook anderen binnen het huishouden toegang toe geven, maar dit hoeft niet. Zo bepaal je zelf wie controle heeft over de robotgrasmaaier. Wanneer je op een gegeven moment vind dat de grasrobot terug moet naar het oplaadstation, dan kun je de Home knop indrukken en het maaiprogramma onderbreken. Hierdoor ben je voorzien van alle gemakken. Het nodige onderhoud gebeurt daarbij slechts enkele keren per jaar, bijvoorbeeld wanneer de messen vervangen moeten worden.

Voor- en nadelen van de Yard Force SA900ECO

Een van de voordelen is dat de Yard Force SA900ECO is uitgerust met een mulching functie. Met deze functie heb je een natuurlijke bemesting van het gazon, wat alleen maar voordelen op kan leveren. Jouw gazon wordt namelijk een stuk gezonder en je hoeft er zelf geen andere middelen voor aan te schaffen. Tevens zijn er meerdere veiligheidssensoren beschikbaar, doet de robotmaaier alles automatisch en zal deze ook weer teruggaan naar het basisstation wanneer de accu leeg dreigt te raken. Je bespaart jezelf hier veel tijd mee.

De Yard Force SA900ECO kent vrijwel geen nadelen, doordat deze in tegenstelling tot andere robotmaaiers een energiebesparing op kan leveren. Echter hangt hier voor de aanschaf wel een aardig prijskaartje aan vast. Je moet er dus wel een flink budget voor open hebben staan, zodat je de aanschaf kunt gaan doen. Zodra je deze investering hebt gemaakt, kun je echter alleen nog maar genieten van de voordelen die de robot grasmaaier oplevert. Dit maakt het voor jou mogelijk om de tuin weer helemaal zomerklaar te hebben.

Conclusie

Met dit toestel levert de fabrikant weer een goed werkende tuinmachine af. De Yard Force SA900ECO is een van de robotmaaiers waar je naar kunt gaan kijken als je op zoek bent naar iets nieuws. Het grotere prijskaartje zal jou wellicht in eerste instantie tegenhouden, maar als je je bedenkt dat je hierna jarenlang kunt gaan genieten van de prestaties die de robotmaaier geeft, is dit het geld meer dan waard. De verschillende opties die je hebt en de sensoren waarmee de robotmaaier uitgerust is, geven jou altijd een goed gemaaid en perfect gazon waarvoor geen spierkracht meer nodig is.

Meer informatie over de Yard Force SA900ECO 280R

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *