Inhoudsopgave

Yard Force robotmaaier

Wanneer je op zoek bent naar een robotmaaier, dan is Yard Force een fabrikant waar je naar kunt gaan kijken. Deze fabrikant is namelijk gespecialiseerd in het produceren van tuingereedschap. Zo heb je volautomatische robotmaaiers die draadloos werken, maar ook gereedschap op basis van elektriciteit of benzine. Hierdoor vinden zowel particulieren als professionals altijd de beste hulpmiddelen voor het goed onderhouden van iedere tuin die je je maar kunt bedenken. Doordat er altijd meerdere opties te vinden zijn, moet je ook goed gaan bekijken welke opties hier zijn.

Vergelijk Yard Force robotmaaiers in Nederland
Prijzen vergelijken

Vergelijk Yard Force robotmaaiers in België
Prijzen vergelijken

Yard Force robotmaaierYard Force robotmaaier - Compact 400Ri

De Yard Force robotmaaier kent verschillende modellen. Het is daardoor niet altijd eenvoudig om de goede uit te vinden. Je moet gaan kijken naar de beste robotmaaier modellen. Daarvoor moet je wel weten wat er aan functies terug te vinden is op deze handige tuinmachines. Zo heb je bijvoorbeeld de instellingen, welke van tevoren te programmeren zijn, zoals de maaihoogte instelling. Wat nog wel moet gebeuren is eenmalig het perimeterdraad aanleggen rondom je gazon. Hierdoor blijft alles in je tuin veilig, zonder dat je achter de robot maaier aan hoeft te rennen. Welke instellingen je ook wilt gebruiken, je bent altijd van alle gemakken voorzien. De maairobot gaat geheel autonoom voor langere tijd aan de slag met het gras, waarna deze automatisch weer teruggaat naar het oplaadstation om op te laden.

Wat zijn de voordelen van Yard Force robotmaaiers?

Een Yard Force robotmaaier heeft verschillende voordelen. Als je bijvoorbeeld naar de Yard Force SA600H gaat kijken, zal de prijs je direct opvallen. Het is namelijk de goedkoopste robotmaaier die er op de markt te vinden is. Je bespaart jezelf dus heel veel geld, terwijl je wel van hoogwaardige kwaliteit kunt genieten. Door de verschillende sensoren geniet je immers van veiligheid en zal de robot grasmaaier ook niet snel kapotgaan. Tevens beschadigt deze ook geen objecten op het gazon. De kleine mesjes kunnen deze namelijk bijna niet raken. Een nadeel van dit model is echter wel dat deze niet via een app te besturen is. Je moet de instellingen dus handmatig plaatsen via het display op de robotmaaier.

Hoe werkt een Yard Force robotmaaier?

De Yard Force robotmaaier (zoals de Yard Force LUV1000Ri) kent in eerste instantie altijd dezelfde werking. Je moet namelijk de verschillende instellingen gaan plaatsen. Het programmeren bij iedere robotmaaier is hetzelfde, maar de modellen kennen wel allemaal andere functies. Zo kun je bij de meeste in ieder geval de maaihoogte instellen. Ook de maaitijd kan ingevoerd worden. Daarna gaat de robotmaaier vanzelf aan de slag met het maaien van het gras. Wanneer het regent, zal dit opvallen via de sensoren. De robotmaaier gaat dan niet aan de slag met maaien, maar wacht tot een volgend moment. Zodra de accu op dreigt te raken, zal de robotmaaier automatisch teruggaan naar het oplaadstation. Dit geldt voor alle modellen van Yard Force, dus ook voor bijvoorbeeld de X60i, X100i, X150i, LUV600Ri, Compact 280R, SA900ECO, AMIRO 400 en de AMIRO 400i robotmaaier.

Speciale functies van een Yard Force robotmaaier

Een Yard Force robotmaaier kent verschillende speciale functies waar je gebruik van kunt maken. Zo heb je verschillende veiligheidssensoren die ervoor zorgen dat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan botssensoren. Wanneer er een botsing plaatsvindt, zal de motor automatisch uitschakelen en stoppen de scherpe mesjes meteen met draaien. Ditzelfde mechanisme vindt plaats bij het optillen van het apparaat. Indien er toch nog gevaarlijke situaties kunnen ontstaan is er altijd nog een grote rode knop boven op de grasrobot. Dit is de zogenoemde stop-knop. Wanneer je die indrukt, zal de robot maaier direct uitschakelen en kun je hem handmatig terugbrengen naar het oplaadstation.

Ook tegen diefstal is de Yard Force robotmaaier beschermd. Voordat je de robotmaaier volledig geïnstalleerd hebt, moet je namelijk een pincode invoeren. Deze pincode bestaat uit vier cijfers, waardoor de grasmaaier robot direct beschermd is tegen onrechtmatig gebruik van derden. Hierdoor kan dus niemand er zomaar mee vandoor gaan. Zelfs je eigen familie hoef je de pincode niet te geven als je dit liever niet hebt. Je zorgt er wel direct voor dat je jarenlang plezier kunt gaan hebben van het apparaat en deze altijd in je bezit kan blijven.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Overgaan tot de aankoop van een Yard Force robotmaaier is eenvoudig. Door de lage kosten die erbij komen kijken, ben je immers al snel overtuigd. Je moet er dan wel voor zorgen dat je het juiste apparaat hebt en dit doe je door het vergelijken van robotmaaiers. Ga daarom na welk vermogen de robotmaaier moet hebben om je tuin in zijn geheel te kunnen verzorgen. Ook kun je gaan kijken naar andere specificaties, waardoor deze helemaal naar wens in te stellen is.

Belangrijke kenmerken van Yard Force robotmaaiers

  • In zijn geheel te programmeren
  • Meerdere sensoren voor extra veiligheid
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor ieder model
  • Ook tegen diefstal beschermd

Koop nu een Yard Force robotmaaier