Inhoudsopgave

Yard Force LUV600Ri robotmaaier

Het is nooit eenvoudig om een goede robotmaaier te vinden. De verschillende modellen zorgen er namelijk voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt daarom waarschijnlijk wel wat extra hulp gebruiken. Een van de modellen die je in de gaten kunt gaan houden is de Yard Force LUV600Ri robotmaaier. Deze redelijk goedkope robotmaaier kent veel verschillende mogelijkheden en instellingen, waardoor je altijd een prima maairesultaat kunt verkrijgen voor jouw gazon. Na het lezen van onderstaande informatie kun je met voldoende kennis overgaan tot een aankoop.

Koop nu een Yard Force LUV600Ri robotmaaier

Yard Force LUV600Ri

De Yard Force LUV600Ri is een compacte robotmaaier met vrijwel geen geluid. Het lage geluidsniveau zorgt er daarom voor dat de robotgrasmaaier jou en je buren niet zal storen wanneer je in de tuin zit. Hiervoor hoeft er ook weinig gedaan te worden. Je stelt eenvoudig de juiste maaihoogte in en kunt de sensoren ook nog activeren. Hierna gaat de grasrobot op de gezette tijden aan de slag met jouw gazon. Zodra de accu op dreigt te raken keert de automatische grasmaaier terug naar het oplaadstation, zodat deze weer wordt opgeladen voor een volgende maaibeurt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te genieten van het resultaat.

In de doosYard Force LUV600Ri robotmaaier

  • Yard Force LUV600Ri
  • Handleiding
  • Basisstation
  • Connectoren 3x
  • Haringen 6x
  • Verlengkabel 10 meter
  • Doorverbinddoppen 2x
  • Roboliniaal

Installatie van de Yard Force LUV600Ri

Als je een Yard Force robotmaaier hebt aangeschaft, dan kun je na het installeren van het basisstation direct aan de slag. Dit station moet voorzien worden van stroom. Via het bedieningspaneel kun je de basisinstellingen ingeven. Je bepaalt hierdoor direct hoe lang er tussen de verschillende maaibeurten komt te zitten en op welke hoogte het gras gemaaid wordt. Hierdoor heb je er geen omkijken meer naar. De instellingen zijn overigens wel altijd aan te passen indien je dit wilt. Als het gewenste resultaat niet bereikt wordt, kun je dus weer opnieuw aan de slag.

Technische specificaties

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 20 Volt
 • Maaibreedte: 18 centimeter
 • Maaihoogte: 20 tot 60 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 600 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Maximale hellingshoek: 40 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 28 x 40 x 57
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Yard Force LUV600Ri

Deze maaimacine is te bedienen met een bedieningspaneel. Ook kun je hier een app voor gebruiken. Beide manieren geven jou toegang tot alle instellingen die je nodig hebt. Tevens kun je via de displays de staat van de grasmaaier robot terugvinden. Je ziet dus in een oogopslag welke instellingen er geplaatst zijn en hoe je deze weer aan kunt passen. Als onderhoud hoef je alleen maar de messen te vervangen en indien nodig de accu. Hierdoor verleng je de levensduur aanzienlijk en hoef je pas weer een nieuwe aankoop te doen wanneer de robotmaaier echt kapot is.

Voor- en nadelen van de Yard Force LUV600Ri

De Yard Force LUV600Ri is voorzien van verschillende instellingen. Je kunt hierdoor alles instellen om een goed eindresultaat te behalen. Je beschikt bijvoorbeeld over verschillende maaihoogtes, welke tussen de 20 en 60 millimeter in te stellen zijn. Tevens kun je de intervaltijd instellen. Hiermee weet de robotmaaier precies hoe vaak er gemaaid moet worden per seizoen. De verschillende programma’s zijn hierdoor altijd binnen handbereik. Ook kun je de robot grasmaaier besturen via jouw telefoon, wat extra gebruiksgemak geeft.

Deze maairobot van Yard Force kent vrijwel geen nadelen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de tuinmachine regelmatig teruggaat naar het oplaadstation. Hierdoor wordt er ook extra stroom verbruikt. Je moet daarom rekening houden met een hogere energierekening voor jouw huishouden. Dit is geen heel fors bedrag, maar het kan wel een extra reden zijn om een bepaald budget vrij te gaan maken. Over het algemeen genomen zijn er niet veel nadelen voor deze Yard Force robotmaaier op te noemen.

Conclusie

De Yard Force LUV600Ri is een goede robotmaaier voor wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn. Je kunt namelijk gewoon vanaf een afstand de instellingen plaatsen. Hierdoor hoef je niet te bukken om de automatische grasmaaier in te stellen en kun je alleen nog maar genieten. Het enige wat je hiervoor nog hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je de levensduur gaat verlengen door het juiste onderhoud uit te gaan voeren.

Meer informatie over de Yard Force LUV600Ri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *