Inhoudsopgave

Yard Force LUV1000Ri robotmaaier

De Yard Force LUV1000Ri robotmaaier is een van de meest veelzijdige maairobots die er op de markt te vinden is. Hierdoor heb je ook altijd de gelegenheid om de grotere tuinen naar behoren te kunnen maaien. De verschillende functies die er op het apparaat te vinden zijn, zorgen ervoor dat je altijd voldoende mogelijkheden hebt en de tuin er naar wens uit kunt laten zien. Doordat er veel mogelijk is met deze robotgrasmaaier is het verstandig om hier ook meer over te weten te komen. Zo voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt en uiteindelijk nog een nieuwe aankoop moet doen.

Koop nu een Yard Force LUV1000Ri robotmaaier

Yard Force LUV1000Ri

Deze Yard Force robotmaaier helpt jou om een tuin van maximaal 1.000 vierkante meter weer van gezond gras te voorzien. De robot maaier is hiervoor voorzien van een 28 Volt accu welke automatisch wordt opgeladen wanneer de maairobot het laadstation bezoekt. Tevens kun je er handmatig via de Home-knop voor zorgen dat de robotmaaier teruggaat naar het basisstation, zodat je er geen last van gaat hebben als je zelf in de tuin bezig bent. Alle instellingen zijn via via een eenvoudig te bedienen app te plaatsen, waardoor je alleen maar kunt gaan genieten van de gemakken die deze Yard Force LUV1000Ri met zich meebrengt.

In de doosYard Force LUV1000Ri robotmaaier

  • Yard Force LUV1000Ri
  • Handleiding
  • Basisstation
  • Connectoren 3x
  • Haringen 6x
  • Verlengkabel 10 meter
  • Doorverbinddoppen 2x
  • Roboliniaal

Installatie van de Yard Force LUV1000Ri

Dit toestel is bijna plug and play, want het is een eenvoudig te installeren apparaat. De robotmaaier kent namelijk alleen een basisstation die een goede plaats in de tuin moet krijgen. Dit moet in de buurt van een stopcontact zijn, zodat er een stroomtoevoer is. Wel zul je het gazon moeten omranden met een begrenzingsdraad welke je nog separaat aan dient te schaffen. Via het display op de robot grasmaaier of via de app kun je de verschillende instellingen wijzigen. Deze instellingen bestaan onder andere uit de maaihoogte en de tijden waarop de automatische grasmaaier aan de slag moet gaan. Zodra je deze instellingen hebt geplaatst, heb je er geen omkijken meer naar. De tuinmachine zal vanzelf de werkzaamheden uit gaan voeren.

Technische specificaties

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 28 Volt
 • Maaibreedte: 18 centimeter
 • Maaihoogte: 20 tot 60 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 1.000 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 64 dB
 • Maximale hellingshoek: 40 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 28 x 40 x 57
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Yard Force LUV1000Ri

Bediening van deze grasrobot is erg eenvoudig en kan twee manieren. Je kunt namelijk zowel via het bedieningspaneel als met de app aan de slag gaan om de maaihoogte in te gaan stellen. Je kunt daarbij altijd inzicht hebben in de instellingen die geplaatst zijn en daarbij ook direct de verschillende aanpassingen doen. Qua onderhoud heb je er ook bijna geen omkijken naar. De robotmaaier is vrijwel onderhoudsvrij. De maaimessen kunnen bot worden, waarvoor nieuwe meegeleverd zijn. Tevens kan het voorkomen dat de accu vervangen moet worden.

Voor- en nadelen van de Yard Force LUV1000Ri

De Yard Force LUV1000Ri is een van de meest veelzijdige robotmaaiers op de markt. Dit komt door de grote hoeveelheid aan functies op de grasrobot maaier in combinatie met het oppervlak dat gemaaid kan worden. Zo ben je verzekerd van alleen de beste eindresultaten. Verschillende sensoren zorgen daarbij voor de veiligheid die je nodig hebt. Optillen en botsingen zijn geen probleem meer en met een regenbui gaat de robotmaaier automatisch terug naar zijn plek. Hierdoor ontstaan er ook geen ongelukken.

Deze tuinmachine is wel iets zwaarder dan sommige andere robotmaaiers. Ondanks het compacte formaat is optillen dus niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is daarom goed om de Home knop te gebruiken wanneer je de robot maaier zelf terug op zijn plek wilt hebben. Een ander nadeel is dat je energierekening licht omhoog gaat. Het toestel laadt zichzelf immers voortdurend op wanneer de accu leeg dreigt te raken.

Conclusie

Als je wilt genieten van zoveel mogelijk gebruiksgemak, dan moet je bij de Yard Force LUV1000Ri zijn. Deze robotmaaier laat jou namelijk altijd verschillende instellingen plaatsen, waardoor de beste maaihoogte altijd gegarandeerd is. De aanschafprijs is niet voor iedereen weggelegd, maar wanneer je weet waar je op moet gaan letten, dan kun je er met deze investering wel voor zorgen dat je voor een langere periode van alle gemakken voorzien bent. Wanneer je goed uit wilt zijn, dan is de investering in deze volautomatische grasmaaier de moeite waard.

Meer informatie over de Yard Force LUV1000Ri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *