Inhoudsopgave

Wolf Garten Loopo robotmaaier – nieuw in 2018

Met de nieuwe Wolf Garten Loopo robotmaaier krijg je exact wat je verdient. Perfecte maairesultaten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je steeds meer mensen ziet die de (hand) grasmaaier in de hoek zetten en een robot grasmaaier kopen. Dit is niet zo vreemd want wat is er nu leuker om achterover te leunen en ontspannend een film te kijken of met je kleinkind te spelen terwijl de robotgrasmaaier je gazon maait?

De grasrobot leunt op belangrijke techniek die mogelijk wordt gemaakt door Robomow. Vandaar is het ook min of meer logisch dat Wolf Garten Loopo modellen qua uiterlijk iets weg hebben van de Robomow robotmaaiers.

Vergelijk direct Wolf Garten robotmaaiers in Nederland
Prijzen vergelijken
Vergelijk direct Wolf Garten robotmaaiers in België
Prijzen vergelijken

Wolf Garten Loopo robotmaaier

Over

Deze Duitse onderneming is vooral bekend van diverse soorten (elektrisch) tuingereedschap. Naast dat de fabrikant ook nog gewone grasmaaiers verkoopt, heeft zij ook de markt van robot maaiers betreden. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid is iets wat je hoopt te vinden in een maairobot en dat zul je zeker krijgen bij de koop van een Wolf Garten Loopo.

Wolf Garten Loopo robot grasmaaier

Wolf Garten Loopo modellen

Het assortiment bevat twee modellen van de “S”-serie voor de kleinste gazons. Dit is inclusief het low-cost instapmodel, de Loopo S150. Daarnaast zijn er drie modellen van de “M”-serie die oppervlakten kunnen maaien van 1.000 tot 2.000 vierkante meter.

Familievriendelijk

De Wolf Garten Loopo is familievriendelijk en bezit diverse sensoren die ervoor moeten zorgen dat mensen en dieren zich niet aan het toestel kunnen verwonden. Bots-sensoren en tilsensoren zijn aanwezig die meteen de maaischijf stilzetten indien de robot grasmaaier detecteert dat er iets aan de hand is. Met een kinderslot is de grasrobot veilig voor kinderen die het niet zomaar kunnen bedienen. Over bediening gesproken, wist je dat je met de slimme app de Wolf Garten Loopo op afstand kunt bedienen?

Geluid en Maaien

Je eigen oortjes en die van je geliefden worden niet blootgesteld aan kabaal, want met een geluidsproductie van slechts 64 decibel is het een erg rustige machine. Je kunt dus zelfs ’s avonds maaien zonder dat je iemand stoort. De Wolf Garten Loopo zal in alle stilte zijn rondjes maaien met een groot maaiblad van 18 of 28 centimeter doorsnede. Dit snijmes zorgt ervoor dat de maairobot wel iets zwaarder is dan modellen met een ander messensysteem. Echter, het voordeel van 1 mesblad is dat ook kleine takjes en stukjes fruit zullen sneuvelen onder het maaigeweld. Let op! Harde (grote) voorwerpen op het gazon worden niet gemaaid en kunnen het mes beschadigen.

Bestel direct een Wolf Garten robotmaaier in Nederland
Nu kopen
Bestel direct een Wolf Garten robotmaaier in België
Nu kopen