Inhoudsopgave

Wolf Garten LBV 2600 E bladblazer

Wolf Garten kennen we voornamelijk van verschillende gereedschappen. Daarbij draait het altijd om hoogwaardige kwaliteit, waarmee iedere klus geklaard kan worden. Het is daarom niet vreemd om te denken dat het assortiment met veel verschillende apparaten uitgebreid is. De Wolf Garten LBV 2600 E is hier een voorbeeld van. Deze bladblazer zorgt ervoor dat je altijd een tuin hebt die er goed uitziet, zonder dat je hier veel voor hoeft te betalen. De bladblazer kost slechts enkele tientjes. Het is daarom een verstandige keuze om deze mee te nemen in jouw zoektocht.

Koop nu een Wolf Garten bladblazer

Wolf Garten LBV 2600 E

De Wolf Garten LBV 2600 E is een tuinruimer waarmee veel bladeren weggehaald kunnen worden. De bladeren worden hierbij opgevangen in een opvangzak van 50 liter. Je hoeft hiervoor alleen maar de zuigfunctie te activeren. Wil je de bladeren liever op een specifieke plek hebben, dan kun je de blaasfunctie weer gebruiken. Je bent met deze bladblazer verzekerd van de kracht die je verwacht van een bladblazer. Als je aan de slag gaat met deze elektrische bladruimer word je nooit meer teleurgesteld.

In de doos

  • Wolf Garten LBV 2600 E
  • Opvangzak
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Wolf Garten LBV 2600 E

Wolf Garten LBV 2600 E bladblazerDe Wolf Garten tuinruimer kent weinig tot geen bediening. Je hoeft hem namelijk alleen maar aan te zetten, waarna je aan de slag gaat. Zodra het apparaat in werking treedt, staat de blaasfunctie aan. Als je geen rotzooi wilt hebben en alle bladeren niet met de hand op wilt ruimen, kun je de zuigfunctie activeren. Hiermee belanden de bladeren direct in de opvangzak. Je hebt er hierdoor helemaal geen omkijken meer naar.

Ook het onderhoud van dit tuingereedschap kent geen eisen. Wanneer je ervoor zorgt dat de opvangzak geleegd wordt, kun je ervan uit gaan dat je jarenlang met het apparaat kunt gaan doen. Daarbij is het verstandig om een controle uit te voeren. De kracht en de trillingen kunnen de schroeven en moeren namelijk los laten komen. Als je alles op de juiste manier controleert en het onderhoud uitvoert, hoef je niet bang te zijn dat er iets kapotgaat.

Voor- en nadelen van de Wolf Garten LBV 2600 E

Deze Wolf Garten bladblazer is een van de simpele bladruimers op de markt, maar daarbij ook direct een die veel voordelen heeft. Zo is de kracht van de motor er een van. Je bent verzekerd van voldoende functies om de werkzaamheden uit te voeren en de opvangzak is groter dan bij andere bladblazers. Als je naar de nadelen gaat kijken, dan is dit voornamelijk het feit dat de bladblazer op basis van elektriciteit werkt. Je zult dus wel rekening moeten hebben met de kabel wanneer je bezig bent in de tuin.

Conclusie

Als je alleen maar een eenvoudige en goede bladblazer in huis wilt halen waar je niet te veel voor betaalt, dan moet je bij deze bladblazer van Wolf Garten zijn. Er zijn weinig functies op te vinden en de bladblazer doet precies waar deze voor gemaakt is. Met de grote opvangzak kom je eigenlijk niets meer te kort. Voor de grotere tuinen is deze echter minder geschikt vanwege de stroomkabel. De kleine investering maakt het echter meer dan goed.

Meer informatie over de Wolf Garten bladblazer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *