Een robotmaaier koop je niet iedere dag. Daarom wil je verzekerd zijn van een goed product waar je jaren plezier van zult beleven. Hoe is het geregeld met robotmaaier garantie? Welke garantie geven robotmaaier merken op hun producten?

Inhoudsopgave

Robomow garantiebeleid

robotmaaier garantieRobomow geeft als basis 2 jaar garantie. De duurdere Pro modellen hebben een verlengde garantie van in totaal 3 jaar. Let op: het extra jaar krijg je alleen wanneer je het product binnen 90 na de eerste ingebruikstelling bij Robomow registreert. Dit derde jaar geldt de garantie alleen voor arbeid en onderdelen. Eventuele transportkosten zijn voor rekening van de gebruiker.

De garantie dekt alle onderdelen, met uitzondering van de messen en de accu. Deze twee hebben slechts één jaar garantie.

Husqvarna garantiebeleid

Robotmaaier garantie is bij Husqvarna 2 jaar voor alle producten. Constateer je een defect aan de robotmaaier, stel hem dan direct buiten gebruik en neem contact op met je leverancier of erkende Husqvarna dealer. Alle onderdelen met fabrieksfouten als gevolg van foutieve installatie of defecte onderdelen worden binnen de garantieperiode kosteloos gerepareerd of vervangen.

Gardena garantiebeleid

Robotmaaier garantie bij Gardena is standaard 2 jaar. De garantie gaat in vanaf de datum van aankoop. Niet gedekt is normale slijtage (bijvoorbeeld voor messen en fixatie elementen voor messen) alsmede schade ontstaan door verkeerd gebruik. Het is dus belangrijk om de bedienings- en onderhoudsproblemen instructies goed na te leven.

Bosch garantiebeleid

Robotmaaier garantie bij Bosch is 2 jaar. Kies je ervoor op je aankoop binnen 4 weken te registreren op MyBosch dan krijg je er gratis 1 jaar extra garantie bij. Daarbij is gedurende de gehele garantieperiode de reparatieservice inclusief verzending van het defecte toestel gratis!

Worx garantiebeleid

Robotmaaier garantie is bij Worx 2 jaar. Registreer je de Worx robot grasmaaier binnen 30 na aankoop via de site, dan ontvang je een extra jaar garantie. Op de accu zit een garantietermijn van 1 jaar. Deze komt ook niet in aanmerking voor verlenging van de garantie.

Robotmaaier garantie op accu en messen

Enkele fabrikanten melden expliciet een kortere garantie op messen en accu. Het is nooit verkeerd om hier van tevoren nog even naar te informeren.