Kun of wil je zelf het gras niet meer maaien? Keer op keer een tuinman inhuren om je gras te maaien is een dure aangelegenheid. Dan is een robotmaaier online kopen een bijzonder goed idee! Er zijn al robotmaaiers vanaf Euro 500,- die je tuin perfect kunnen onderhouden.

Bestel direct een robotmaaier (NL)
Nu kopen
Bestel direct een robotmaaier (BE)
Nu kopen

Inhoudsopgave

Robotmaaier in het kort

De meeste robot grasmaaiers zijn grasmaaiers die volautomatisch het gras voor je maaien. Je heb geen omkijken meer naar je gazon. Of juist wel omdat je telkens weer kunt genieten van een strakke grasmat. Via Robotmaaiervergelijken.nl heb je de keuze uit verschillende modellen robot grasmaaiers. Deze zijn er voor zowel kleine als grote gazons. Een voordeel van robotmaaiers is dat ze in het algemeen goed overweg kunnen met ruiger en oneffen terrein (een en ander wel afhankelijk van het model!). Lig je lekker in de zon een boekje te lezen of ga je er een dagje op uit? De robotmaaier maait ondertussen het gras.

Robotmaaier online kopen of naar een fysieke winkel?

Diverse fysieke winkels zoals bijvoorbeeld tuincentra hebben tegenwoordig robot gazonmaaiers in het assortiment, maar niks is zo eenvoudig als online merken en types te vergelijken.

robotmaaier online kopenWaar gewone winkels gebonden zijn aan openingstijden, is een webwinkel altijd open! Een ander niet onbelangrijk voordeel is dat de prijzen online vaak lager liggen, met daarbij dezelfde garantie en service! Je bespaart zodoende tijd en geld! Zelf honderd websites afstruinen op zoek naar de beste robotmaaier? Hoeft niet, wij doen dat voor je. Tips, adviezen en reviews alles op 1 handige website. Oh ja, de aanbiedingen houden wij ook voor je in de gaten zodat je nooit teveel betaalt.

Veilig een robotmaaier online kopen

Kleine en minder dure producten worden al heel veel aangeschaft via het internet. Maar ook duurdere apparatuur zoals televisies, computers, elektrisch gereedschap worden op deze manier veel verkocht! Een robotmaaier is daar geen uitzondering op. Fysieke winkels hebben tegenwoordig ook vaak een online webshop waar je de producten kunt bestellen. Het artikel kun je vervolgens laten thuisbezorgen, maar ook afhalen in de winkel van je keuze. Toch betaal je voor deze service veelal meer dan wanneer je het product bij een webwinkel zonder winkelpand koopt. Te denken valt dan aan Bol.com of Coolblue, waarbij de laatste toch een aantal fysieke winkels heeft geopend.

CBS onderzoek: meeste omzetgroei bij webwinkels zonder winkelpand

Volgens onderzoek van het CBS kocht in 2016 maar liefst 73 procent van de Nederlanders iets via het internet. In 2015 lag dit nog op 70 procent. Huishoudelijke producten, levensmiddelen en kleding hebben hierin een groot aandeel. Het aantal online aankopen van Nederlanders in de categorie 65 tot 75 jaar is ten opzichte van 2015 gestegen van 45 naar 50 procent. Niet zo gek, want was is er nu makkelijker om vanuit je luie stoel snel informatie te kunnen krijgen, reviews te kunnen lezen en video’s te bekijken? Daarna heb je met een paar klikken op de knop de beste robotmaaier voor jouw tuin besteld.

Robotmaaier online kopen – informeer jezelf

Ben je type die vaak impulsief aankopen doet of juist iemand die eerst graag alle ins en outs van een product wil weten? Welk type jij ook bent, iedereen is zeer welkom op robotmaaiervergelijken.nl!

robotmaaier online kopen - winkelwagen

Je kunt bijvoorbeeld direct doorklikken naar de Top 10 of aanbiedingen. Wil je toch eerst wat meer weten, dan bieden wij je merk-informatie, modelinformatie, reviews, tips en leuke weetjes over bijvoorbeeld verschillende messensystemen en gazononderhoud.

Er bestaan grasrobots voor elk type tuin, dus het is eigenlijk wel van belang om jezelf eerst goed te informeren om te bepalen welke robot grasmaaier het beste bij jou past.

Vragen die je jezelf vooraf moet stellen zijn onder andere

 • Wil of moet ik echt afscheid nemen van mijn benzine grasmaaier of handmaaier? Is het antwoord een volmondig “ja”, dan is een robotmaaier echt iets voor jou.
 • Hoe groot is mijn gazon (wat is de afmeting in vierkante meters)?
 • Zijn er veel obstakels zoals bomen, bloemenperken en vijvers in mijn tuin?
 • Wat is het hellingspercentage van mijn tuin?
 • Al met al: is het een complexe tuin met veel obstakels en/of nauwe doorgangen?

Wensen ten aanzien van de machine:

 • Wil ik een volautomatisch model of een model wat je zelf op het gras moet plaatsen?
 • Moet het model meerdere zones kunnen maaien?
 • Ga ik zelf grensdraad om het gazon neerleggen (ingraven of op het gazon plaatsen)? Kies dan voor een “robotmaaier met draad”.
 • Of ga ik het gazon afbakenen met een opstaande rand? Kies dan voor een “robotmaaier zonder draad” die werkt op GPS.
 • Welke maaibreedte moet de machine hebben?
 • Voor welk messensysteem kies ik?
 • Moet het apparaat met smartphone of tablet te bedienen zijn?

Ben je er over uit dan kun je met een paar klikken de maairobot van je wensen thuis verwachten! Online een robotmaaier kopen begint altijd bij Robotmaaiervergelijken.nl.

Thuiswinkel Waarborg

Een robotmaaier online kopen via de Robotmaaier Expert betekent geen problemen achteraf! De partners van Robotmaaiervergelijken.nl zijn aangesloten bij de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn hiermee conform de Nederlandse wet- en regelgeving.