Er zijn diverse merken robotmaaiers op de markt, maar welke fabrikanten maken deze producten en zijn er per fabrikant meerdere merken robotmaaiers?

Merken robotmaaiers

 

Robomow

Merken robotmaaiers - Robomow robotmaaier - Robomow RX - Robomow RC - Robomow RS

De Robomow robotmaaier wordt gemaakt door Friendly Robotics, een bedrijf opgericht in 1995 en bekend geworden met met onder andere automatische grasmaaiers. Het merk laat zien dat ze de nodige expertise in huis hebben om mee te draaien in de top van de markt. Niet alleen wat technologie betreft maar ook qua service. Door transparant te zijn over hun bestaan en de activiteiten die ze uitvoeren is het vertrouwen in het merk groot. Het gaat om de basis essentie van het product en dat houdt simpelweg in dat het gras gemaaid moet worden op een veilige manier. In 1995 heeft Robomow haar eerste maairobot op de markt gebracht. Het is een bekende speler op het terrein van robotmaaiers die een kosteneffectieve oplossing bieden voor vrijwel elk gazon.

Lees meer..

 

 

Gardena

Merken robotmaaiers - Gardena robotmaaier

Sinds 2007 is het bedrijf onderdeel van de Husqvarna Group. Het is opgericht in 1961 en is het oudste en meest innovatieve merk in alles wat met tuinonderhoud en tuingereedschap te maken heeft. Het bedrijf is marktleider op dit gebied en dat bereik je uiteraard niet zomaar. Gardena staat voor uitstekende kwaliteit, een goede prijs, innovatie en veiligheid. Vooral het laatste wordt hoog in acht genomen want veiligheid gaat voor alles! Er worden jaarlijks verschillende technologieën ontwikkeld om het gereedschap veiliger te maken zodat de kans op ongelukken nihil wordt. In 2012 heeft de eerste Gardena robotmaaier het levenslicht gezien.

Lees meer..

 

 

Husqvarna

Merken robotmaaiers - Husqvarna robotmaaier - Husqvarna Automower

Husqvarna is een in 1689 opgericht Zweeds bedrijf en een grote producent van tuingereedschappen en tuinmachines. Sinds 2006 maakt het Duitse Gardena onderdeel uit van de Husqvarna Group en is zij momenteel de Europese marktleider in irrigatie-installaties voor consumenten. Daarnaast valt ook McCulloch vandaag de dag onder de paraplu van Husqvarna. Koop je een robotmaaier van Husqvarna, dan weet je zeker dat het met kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid wel goed zit!

Lees meer..

 

 

McCulloch

Merken robotmaaiers - McCulloch obotmaaier - RM600 en R1000

Opgericht in 1943 maakt McCulloch sinds 2008 onderdeel uit van de Husqvarna Group. Oorspronkelijke begonnen met het vervaardigen van kettingzagen heeft het bedrijf zich in de afgelopen decennia gespecialiseerd in het leveren van efficiënte tuinproducten. Dit zijn onder andere kettingzagen, grastrimmers en heggenscharen, maar ook robotgrasmaaiers.

Lees meer..

 

 

Bosch

Merken robotmaaiers - Bosch robotmaaier - Bosch Indego

Bosch is in 1886 opgericht door Robert Bosch. De Bosch Group is actief op het gebied van o.a. automobieltechnologie, industriële technologie en consumentenproducten. De onderneming produceert elektrisch gereedschap, navigatiesystemen, strijkijzers, wasmachines en vaatwassers. Met een Bosch robotmaaier weet je dat je kwaliteit in handen hebt.

Lees meer..

 

 

Worx

Merken robotmaaiers - Worx robotmaaier - Worx Landroid

Van alle merken robotmaaiers is Worx is de jongste. Het is aan een opmars bezig op het gebied van tuingereedschap en tuinonderhoud. De Worx gereedschappen worden geproduceerd door het Chinese bedrijf Positec Tool Corporation. Positec is opgericht in 1994 te Suzhou, China. In eerste instantie leverde het bedrijf power tools aan bekende merken als Bosch, maar vanaf 2004 produceert het bedrijf onder de merknaam Worx diverse tuin- en gazongereedschappen. Te denken valt aan grasmaaiers, grastrimmers, kettingzagen (Worx JawSaw), boor- en zaagmachines. In 2014 bracht het bedrijf haar eerste Worx Landroid robotmaaier op de markt. Het merk ontwikkelt zich snel door de grote investeringen die erachter zitten. Worx heeft zich als doel gesteld het meest innovatieve merk te worden.

Lees meer..

 

Wil je weten hoeveel jaar garantie de fabrikanten op hun producten geven? Kijk dan op deze pagina.

 

Merken
Deze pagina beoordelen?