Lidl Parkside hogedrukreiniger | Een Lidl hogedrukreiniger kopen? Hogedrukspuiten zijn effectieve apparaten om snel je fiets, auto, maar ook je terras of stoep mee schoon te maken. Doordat deze machines water met hoge druk op het oppervlak spuiten weet je zeker dat er erg goed gereinigd wordt. Ben je op zoek naar een goedkope Lidl hogedrukreiniger? Lees dan snel verder of bekijk hieronder gelijk de goedkoopste hogedrukreinigers.

Vergelijk goedkope hogedrukreinigers in Nederland
Prijzen vergelijken
Vergelijk goedkope hogedrukreinigers in België
Prijzen vergelijken

Lidl hogedrukreiniger / Lidl Parkside hogedrukreiniger

Inhoudsopgave

Lidl Parkside hogedrukreiniger 135 bar

De Lidl hogedrukreiniger is ideaal voor het reinigen / schoonmaken van terrassen, gevels en vervoermiddelen. Het apparaat is uitgerust met een duurzame aluminium waterpomp en is gemakkelijk te verplaatsen door de lichte constructie en grote wielen. Het vermogen licht op 1.800 watt bij een werkdruk van maximaal 135 bar. En met een wateropbrengst van 420 liter per uur kun je hier prima mee uit de voeten. Schoonmaak werkzaamheden rondom het huis zijn prima met deze goedkope hogedrukspuit uit te voeren.

Lidl hogedrukreiniger Parkside

Het apparaat heeft een behuizing van kunststof en een corrosie bestendige hogedrukpomp. De fabrikant claimt hiermee jaren lang reinigingsplezier. De Lidl hogedrukreiniger heeft verder een auto start stop systeem, wat ervoor zorgt dat de motor alleen draait wanneer je de pistoolgreep indrukt. Dit bespaart je stroom, water en stelt je niet continu bloot aan het geluid wat de reiniger voort brengt. Reinigings mondstukken zijn snel te wisselen en met een anti twist hogedrukslang van 7 meter kun je bijna overal bij. Optillen is geen probleem met een gewicht van 7.5 kg (inclusief toebehoren, zonder reinigingsmiddel).

De Parkside hogedrukreiniger kost Euro 74,99 en wordt geleverd met:

 • Geïntegreerde slangtrommel
 • Kabel- en toebehoren houder
 • Pistoolgreep
 • Spuitlans
 • Standaard vario mondstuk
 • Turbovuilfrees
 • Schuimmondstuk met reinigingsmiddelfles (0.6 liter)
 • Reinigingsnaald voor het mondstuk
 • Wateraansluiting met tuislangadapter.
 • Hogedrukslang van 7 meter
 • Fles reinigingsmiddel (500 ml)

Parkside terrasreiniger

Groene aanslag op je terras ziet er niet zo mooi uit. Heb je al een hogedrukspuit, maar geen opzetstuk om je terras te reiniger? Gelukkig kun je dan een terrasreiniger voor een schappelijke prijs op de kop tikken. De Lidl terrasreiniger kun je eenvoudig aansluiten op de hogedrukreiniger. Doordat het 1.3 kg lichte opzetstuk is voorzien van een spatrand kun je spatvrij werken. In de doos vind je gelukkig een adapter, zodat je de Lidl terrasreiniger op alle gangbare hogedrukspuiten kunt gebruiken.

Door middel van een roterend sproeikop systeem maak je zonder moeite diverse oppervlakten schoon. Hierbij kun je denken aan muren, stoepen of garagedeuren. Daarnaast is de waterdruk traploos regelbaar zodat je de kracht kunt aanpassen op het materiaal wat gereinigd moet worden. Verder is de Parkside terrasreiniger uitgerust met een zwenkbare reinigingskop en een geleidende borstel. Het opzetstuk heeft een werkdruk van maximaal 150 bar en een maximaal debiet van 450 liter per uur. Tevens heeft deze Lidl terrasreiniger een geïntegreerde tank voor het toevoegen van reinigingsmiddel. Het reservoir heeft een inhoud van circa 260 ml en beschikt over een doseerfunctie. Een Parkside terrasreiniger is te koop voor Euro 19,99.

Parkside hogedrukborstel

Naast de terrasreiniger kun je ook een hogedrukborstel kopen. De Lidl hogedrukborstel van 1.1 kg is via een meegeleverde adapter aan te sluiten op de meest gangbare hogedrukreinigers. Dit is een praktisch opzetstuk om eenvoudig gladde oppervlakten en hoeken mee te reinigen. Terrassen, muren en trappen kun je probleemloos met deze Lidl hogedrukborstel aan. Als leuk extraatje heeft de borstel een geïntegreerd reservoir (met doseerfunctie) voor reinigingsmiddel van ongeveer ongeveer 210 ml. Ook van de partij zijn drie geïntegreerde hogedruk mondstukken en het toestel beschikt over een vervangbare treklip. Wil je de Parkside hogedrukborstel kopen? Dan kun je hem online bestellen voor Euro 19,99. Voor meer informatie kun je het beste de website van de aanbieder in de gaten houden.

Op zoek naar een goede hogedrukreiniger? Bekijk dan snel onze pagina met de beste hogedrukreinigers.

6 thoughts on “Lidl Parkside hogedrukreiniger en terrasreiniger

 1. Had een vraag over die hogedrukreiniging van lidl. Kan die ook schuim afgeven.??
  Zodat het gaat schuimen of is dat alleen bij dure hogedrukreinigingen..

  Groeten,,

  1. Beste Sara,

   De PARKSIDE Hogedrukreiniger 135 bar wordt geleverd met een schuimmond inclusief een reinigingsmiddelfles van 0.6 liter. Hier kun je naar hartelust mee schuimen.

   Met vriendelijke groet,
   Team Robotmaaiervergelijken.nl

  1. Beste Cor,

   Bij de Lidl webshop kun je deze kopen. Zie lidl-shop.nl/Reinigingsapparaten-hogedrukreinigers/h113905.

   Met vriendelijke groet,
   Team Robotmaaiervergelijken.nl

  1. Beste Alyse,

   Hogedrukreinigers maken veelal aardig wat geluid. Een Lidl hogedrukreiniger zit al snel boven de 90 decibel.

   Met vriendelijke groet,
   Team Robotmaaiervergelijken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *