Lidl Florabest kettingzaag | Een Lidl kettingzaag kopen? Met de FKS 2200 F3 kun je wanneer je dat wilt haardhout zagen of zelfs grovere zaagklussen aan. Deze motorzaag van 2.200 watt weegt 4.9 kg, heeft een zwaardblad (snijlengte) van 40 centimeter en een kettingsnelheid van 5.5 meter per seconde.

Vergelijk de best verkochte kettingzagen in Nederland
Prijzen vergelijken
Vergelijk de best verkochte kettingzagen in België
Prijzen vergelijken

Lidl kettingzaag / Lidl Florabest kettingzaag FKS 2200 F3 (elektrisch)

Lidl Florabest kettingzaag FKS 2200 F3

Dankzij de automatische kettingsmering is het eenvoudig om continue soepel door te zagen en is het klein maken van takken of zagen van haardhout of bomen geen probleem. Het snel spannen van de ketting is mogelijk zonder gereedschap. Verder is de Florabest kettingzaag voorzien van een twee-hands veiligheidsschakelaar voor met een onmiddellijke kettingstop

Om extra gebruikscomfort te creëren heeft de Lidl ketting zaag een rustig lopende en trillingsarme ketting, welke door de soft start techniek bij het opstarten langzaam zal beginnen met draaien om daarna in snelheid toe te nemen. Tevens is een comfortabele handgreep aangebracht.

Wat wordt er meegeleverd met de Florabest kettingzaag? Naast de motorzaag zelf krijg je een zwaardbeveiligingskoker en 180 ml milieuvriendelijke bio kettingolie zodat je gelijk van start kunt. De elektrische motorzaag is te koop voor Euro 59,99. Wil je graag meerdere kettingzagen vergelijken of ben je op zoek naar andere goedkope kettingzagen? Vergelijken van de goedkoopste kettingzagen is erg eenvoudig. Meer informatie.

Lidl kettingzaag onderhoud

Om je Lidl kettingzaag in top conditie te houden volgen hier enkele onderhoud tips.

 1. Kettingrem: een goed werkende kettingrem is erg belangrijk. Controleer daarom voor ieder gebruik de kettingrem en vervang deze indien nodig.
 2. Kettingwiel: check voor ieder gebruik het kettingwiel en vervang deze indien nodig.
 3. Ketting: controleer voor ieder gebruik de ketting, zorg voor voldoende olie, en slijp of vervang van de ketting indien nodig. Na gebruik van de Lidl kettingzaag is het noodzakelijk deze reinigen en te oliën.
 4. Zwaard: controleer, reinig en olie het zwaard voor ieder gebruik. Na elke 10 uur gebruik is het noodzakelijk het zwaard om te draaien om optimale zaagprestaties te garanderen.
 5. Olie-automatisme: controleer voor ieder gebruik het olie-automatisme en reinig eventueel de olietoevoer.

Op zoek naar een goede kettingzaag? Bekijk dan snel onze pagina met de beste kettingzagen.

One thought on “Lidl Florabest kettingzaag

 1. Wie kan mij melden hoelang de garantie is.? ( 0102845)
  Mei 2015 deze gekocht en gebruikt voor eigen tuin snoeiwerk , en nu is de motor verbrand.!
  Is gekocht bij Lidll en deze geven de garantie die de leverancier geeft, doch weten ook niet welke tijdspad de fabrieks garantie is.
  al wel op de doos hebben gestaan? Maar die is allang vernietigd.

  Mvrg.kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *