Lidl Florabest bladblazer FLS 3000 | Een Lidl bladblazer kopen? Net als divers ander tuingereedschap kun je bij de supermarktketen ook bladblazers kopen. Het betreft een model met een zogenaamde 3-in-1 functie, wat betekent dat het tevens te gebruiken is als een bladzuiger met ingebouwde versnipperingsfunctie. Erg handig voor wanneer je het blad direct van je terrein wilt verwijderen.

Vergelijk de best verkochte bladblazers in Nederland
Prijzen vergelijken
Vergelijk de best verkochte bladblazers in België
Prijzen vergelijken

Lidl bladblazer / Lidl Florabest bladblazer FLS 3000

Lidl Florabest bladblazer FLS 3000

Heeft de herfst zich wederom aangekondigd en vallen de bladeren helaas toch weer op je oprit of gazon? Dan is het handig om een tuingereedschap in het bezit te hebben die het kan verwijderen. De Lidl bladblazer Florabest type FLS 3000 kun je op dat moment goed gebruiken. Met deze ideale tuinhulp is het mogelijk om zowel bladeren weg te blazen naar een door jou vooraf gedefinieerd punt als om bladeren op te zuigen. Het vermogen ligt op een respectabele 3.000 watt en door de verstelbare tweede greep kun je het toestel aanpassen aan je eigen wens. Ga je lang bladblazen dan is een schouderband wel net zo handig. Geen nood, het apparaat wordt geleverd inclusief een schouderband voor extra (draag)comfort!

Lidl bladblazer / bladzuiger met versnipperfunctie

Het opzuigen van het blad gaat prima met dit apparaat. Je schakelt eenvoudig om naar bladzuigen en door de zuigcapaciteit die op 14 m3 per minuut ligt worden blaadjes snel van je terrein verwijderd. En de blaadjes? De versnipperde blaadjes komen terecht in een opvangzak van 45 liter welke is voorzien van een handige ritssluiting. Blaadjes worden tot 15 keer zo klein gemaakt, wat resulteert in een hoog opnamevermogen in de opvangzak van deze goedkope Lidl bladblazer. Is de opvangzak eenmaal vol, dan is deze eenvoudig te ledigen in een groencontainer of op een andere locatie.

Kosten van de Florabest bladblazer / bladzuiger

De Lidl Florabest bladblazer is te koop via de online webshop van de supermarktketen voor een scherpe prijs van Euro 39,99. Hiervoor krijg je een multifunctioneel apparaat welke de gevallen bladeren binnen no time een andere bestemming geeft. Meer informatie? Kijk dan eens op de website van de aanbieder, waar ook ander tuingereedschap te vinden is zoals heggenscharen, grastrimmers en, jawel, ook Florabest robotmaaiers. Ben je op zoek naar een goede bladblazer? Bekijk dan ook eens onze onze pagina met de beste bladblazers.

4 thoughts on “Lidl Florabest bladblazer FLS 3000

  1. Heb bovenstaande bladblazer dit jaar gekocht. 4 weken geleden 1 keer gebruikt.
    Wil hem opnieuw gebruiken (er liggen momenteel enorm veel bladeren) en hij weigert ook maar iets te doen.
    Goedkoop = duurkoop!

  2. Ik neem vandaag mijn bladblazer die goed functioneert ter hand begin te zuigenen plots zie dat de zak helemaal stuk is gemaakt 05/02018 erin 201805177050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *