Bijgaand vind je een lijst met oude modellen Holder kniktrekkers. Deze modellen zijn niet verkrijgbaar via Robotmaaier Expert.

Inhoudsopgave

MultiPark Trekkers C200 / C300 Serie

De nieuwe MultiPark-serie van Holder biedt in de klasse 23-42 pk maximale toepassingsmogelijkheden voor de klant. Of het nu gaat om gebruik in alle seizoenen bij de gemeentewerken, vakantie-oorden woningbouw verenigingen, ziekenhuizen, landgoedbeheer, campingonderhoud of alleen gedurende de zomermaanden bij sportverenigingen, hoveniers-/loonwerkersbedrijven of golfbanen: voor iedere gebruiker is er een speciale MultiPark aangepast aan elke specifieke behoefte. De trekkers zijn uitgerust met milieuvriendelijke en stille 4-takt dieselmotoren met 3 cilinders en 17kW (23 pk) of 4 cilinders en 22 kW (30 pk) of 31 kW (42 pk) vermogen.

Kniktrekkers A440 / A550 / A560 TURBO

Deze nieuwe serie kniktrekkers van Holder is zeer geschikt in de fruitteelt en voor groenwerkzaamheden. De kniktrekker heeft een maximale trekkracht door zijn constante 4-WD en door de 4 evengrote wielen is de bodemdruk minimaal. Als optie is er een comfortabele veiligheidscabine welke door zijn bouwwijze speciaal geschikt is voor smalspoorwerkzaamheden. Door de hydrostatische knikbesturing is de wendbaarheid erg groot, iets dat deze kniktrekker geschikt maakt voor vele soorten werk.

Kniktrekkers A750 / A760 / A760 P / A770 P

Deze serie kniktrekkers van Holder voor fruitteelt en ‘groen’ werkzaamheden valt op door zijn modulaire bouwwijze. Het concept is gebaseerd op afzonderlijke functie-modules, die op bestelling tot een individuele trekker kunnen worden samengebouwd. De trekkers zijn bijzonder geschikt voor landschapsonderhoud (fijnmaken, hakselen), reiniging (wegvegen, opvegen), erfonderhoud en grondbewerking. Door de comfortabele cabine met airconditioning als optie kunt je onder alle weersomstandigheden werkzaamheden verrichten.

Kniktrekkers C9600 / C9700

De ruime cabine van deze Holder kniktrekkers biedt plaats aan twee personen naast elkaar. Alle bedieningsorganen zijn goed in het zicht en het bereik van de bestuurder geplaatst. Het uitstekende zicht rondom biedt de mogelijkheid alle functies van de trekker optimaal te benutten en, met elektronische ondersteuning, te controleren. Deze serie kniktrekkers is zonder problemen te gebruiken voor sneeuwschuiven, het snoeien van heggen of het maaien en opzuigen van gras.

Kniktrekkers C860 / C870 / C870 H

De Holder kniktrekker model C860/C870 is bijzonder geschikt voor gebruik met een voorlader. Doordat de voorlader in de kortst mogelijke tijd en zonder gereedschap kan worden aan- en afgebouwd, wordt heel snel van een grondverzetmachine een volwaardige trekker voor gazononderhoud of winterdienst gemaakt. Deze trekkers hebben alles wat een voorlader nodig heeft. Enorme wendbaarheid, veel vermogen en logische eenhendelbediening van de voorlader.