Inhoudsopgave

Gardena ErgoJet 3000 bladblazer

Bladblazers komen in verschillende vormen en maten. Hierdoor heb je wel altijd wel een goed apparaat in handen voor jouw tuin. Echter moet je dan wel weten waar je op kunt gaan letten voordat je een aankoop doet. Een van de opties die je hebt, is de Gardena ErgoJet 3000 bladblazer. Deze krachtige blazer kan jou van alle gemakken voorzien, zonder dat je hier heel veel geld aan uit hoeft te geven. Met slechts een kleine aankoop kun je alle bladeren uit jouw tuin verwijderen en hoeft het jou geen moeite meer te kosten.

Koop nu een Gardena bladblazer

Gardena ErgoJet 3000 bladblazer

De Gardena ErgoJet 3000 bladblazer is een tuinruimer die met ruim 3000 Watt tot een van de meest krachtige apparaten behoort. Daarom is deze tuinmachine geschikt voor de grotere tuinen. Daarbij bepaal je helemaal zelf hoe je aan de slag gaat. Je kunt namelijk zonder en met opvangzak gaan werken. Tevens heb je meerdere standen tot jouw beschikking, waardoor je de bladeren weg kunt blazen of juist op kunt zuigen om in de kliko te doen. Je hoeft daarna alleen nog maar de opvangzak van 45 liter leeg te schudden, zodat je de volgende keer weer direct kunt beginnen met de werkzaamheden.

In de doos

  • Gardena ErgoJet 3000 bladblazer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Gardena ErgoJet 3000 bladblazer

Gardena ErgoJet 3000 bladblazerDe Gardena ErgoJet 3000 bladblazer met zuigfunctie is eenvoudig te bedienen. De opvangzak is gemakkelijk aan de bladblazer te klikken, waardoor je hier geen tijd mee verliest. Daarna is het alleen nog een kwestie van de verschillende knoppen indrukken en de juiste stand ingeven. Als het jou voornamelijk bedoeld is om de bladeren op een bepaalde plaats uit te laten komen, moet je de blaasstand inschakelen en bij het opzuigen van de bladeren weer de zuigstand.

Daarbij kun je ook verzekerd zijn van eenvoudig onderhoud bij de Gardena bladblazer. Doordat er weinig poespas aan zit, hoef je namelijk vrijwel niets meer te doen om de bladblazer van goede kwaliteit te laten blijven. Zo moet je de opvangzak leegmaken na iedere keer dat je het apparaat gebruikt hebt. Let daarbij ook goed op dat er geen bladeren achterblijven, zodat er geen schade ontstaat aan het apparaat. Tevens kunnen er eens in de zoveel tijd onderdelen kapotgaan. Deze kun je in de meeste gevallen laten vervangen.

Voor- en nadelen van de Gardena ErgoJet 3000 bladblazer

Deze bladblazer van Gardena is een van de meest krachtige en beste bladblazers in het assortiment. De hoogwaardige kwaliteit die hierbij komt kijken zorgt ervoor dat je altijd de juiste werkzaamheden uit kunt voeren. Tevens ben je verzekerd van een grote opvangzak. Met 45 liter kun je de grotere tuinen aanpakken. Alle bladeren zullen verdwijnen uit jouw tuin als je de zuigfunctie activeert. Een groot nadeel van de elektrische bladblazer is de prijs. Deze bladruimer met zuigfunctie is namelijk een van de duurdere modellen op de markt. Hier krijg je dan wel weer voldoende kwaliteit voor terug en je hoeft jarenlang niet meer naar een nieuwe te gaan kijken.

Conclusie Gardena bladblazer

Met de Gardena ErgoJet 3000 bladblazer ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Het lijkt wellicht een grote investering, maar je kunt er ook jaren mee vooruit. Door de blaas- en zuigfuncties in te schakelen kun je altijd zelf bepalen hoe je jouw tuin ontdoet van alle bladeren.

Meer informatie over de Gardena bladblazer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *