Inhoudsopgave

Garden Hero robotmaaier

Heb je een groot gazon en zoek je naar een kwalitatieve en vooral gebruiksvriendelijke grasmaaier? Dan is het zeker een aanrader om een robotmaaier aan te schaffen. Een robotgrasmaaier is niet alleen zeer zelfstandig, maar zorgt ook nog eens voor een strak resultaat. Een voorbeeld van een goede en relatief goedkope robotmaaier is de Garden Hero robotmaaier. Deze maaier biedt niet alleen zeer nauwkeurige resultaten, maar is ook voorzien van een duidelijk scherm waarop je tal van informatie afleest. Meer weten over dit model? Hier lees je alle belangrijke informatie.

Koop nu een Garden Hero robotmaaier

Garden Hero robotmaaier overzicht

Garden Hero robotgrasmaaierDe Garden Hero robotmaaier is een grasmaaier van het merk Garden Hero. Een goede robot grasmaaier voldoet aan een aantal eisen, zoals gebruiksgemak, goede functies en natuurlijk perfecte resultaten. Ook deze automatische grasmaaier voldoet aan deze eisen en is hiermee een van de betere modellen die momenteel verkrijgbaar is op de markt. Deze stoer uitziende maaier heeft een lange batterijduur, een duidelijk LCD scherm en ook goede bescherming zodat je het toestel altijd veilig kunt oppakken. Daarnaast is het model uiteraard voorzien van een rode stop knop bovenop de behuizing wanneer het direct uitzetten van de maaimachine nodig is.

In de doos

  • Garden Hero robotmaaier
  • Oplaadstation
  • Begrenzingsdraad + bevestigingsmateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Garden Hero robotmaaier

Het is erg eenvoudig om de Garden Hero robotmaaier te installeren. Dit gebeurt via het LCD scherm met daaronder drukknoppen. Op deze manier is het heel makkelijk om de maaier op de gewenste manier in te stellen voor het eerste gebruik. Je krijgt ook altijd een handleiding geleverd waar duidelijk staat aangegeven hoe je de maaier moet installeren. Dit neemt niet veel tijd in beslag, waardoor je de maaier vrijwel meteen in gebruik kunt nemen.

Specificaties

  • Gazonoppervlak: tot 1200 m2
  • Maaihoogte: 25-55mm
  • Snijbreedte: 18 cm
  • Mulchfunctie: Nee
  • Maximale maaiduur: 3 uur

Bediening en onderhoud

De bediening van deze robot maaier heb je snel onder de knie. Dit komt onder andere vanwege het makkelijke LCD-scherm die jou voorziet van alle benodigde informatie. Hier is het ook mogelijk om maaiprogramma’s in te stellen die ervoor zorgen dat je gazon er altijd strak uitziet, ook bij de randen. Verder is het goed om te weten dat de maaier zelf naar het laadstation terugkeert zodra de accu leeg is.

De Garden Hero maairobot is daarbij zeer eenvoudig te onderhouden. Het enige dat belangrijk is, is het controleren van de maaier op grassnippers en zand. Wanneer dit vast komt te zitten in bijvoorbeeld de wielen zal dit mogelijk zorgen voor een minder goede werking. Om dit te voorkomen is het na gebruik aan te raden de grasmaaier te controleren en indien nodig schoon te maken met een zachte borstel en een vochtige doek. Controleer eens in de zoveel tijd ook de accu en de messen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de automatische grasmaaier is dat deze robot maaier geschikt is voor gazons tot 1200 m2. Dit betekent dat ook grote tuinen geen enkel probleem zijn voor deze maaier. Een ander pluspunt is de aanwezigheid van het LCD scherm, dat zowel bij instelling als bediening voor zeer veel gemak zorgt. De lange acculooptijd van maar liefst 3 uur is daarnaast ook een groot voordeel. Er zijn geen grote nadelen waarmee je te maken krijgt met de aanschaf van de Garden Hero robotmaaier. Een mogelijk nadeel is dat je geen app op de robotmaaier kunt installeren voor een nog eenvoudiger gebruik op afstand.

Conclusie

De Garden Hero robotmaaier is een zeer kwalitatieve en uitgebreide robotmaaier waarmee je alle kanten op kunt. Voorzien van de juiste sensoren en functies ben je altijd verzekerd van een strak gazon. Het is dan ook zeker aan te raden om deze robotmaaier aan te schaffen voor jouw tuin. De bescherming tegen opspattend water, het LCD-scherm en de aanwezigheid van het ZigZag Cutting System zorgen ervoor dat je met de Garden Hero een sterke en veelzijdige grasmaaier robot aanschaft waar je veel gemak mee ervaart. Een ander model waar we erg te spreken over zijn is de Stiga Autoclip M5.

Meer informatie over de Garden Hero maairobot