Inhoudsopgave

Bosch Indego M 700 robotmaaier

Wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn dan ga je op zoek naar een goede robotmaaier. Een robotmaaier is namelijk in staat om het gazon zelfstandig te maaien, zonder dat jij hier veel spierkracht voor nodig hebt. Zodra het apparaat op zijn plek staat, heb je er namelijk geen omkijken meer naar. Doordat een robot grasmaaier diverse dingen in kunt stellen, maak de machine het je zo gemakkelijk mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Bosch Indego M 700 robotmaaier. Deze grasmaaier robot kent veel voordelen die andere robotmaaiers niet hebben. Hieronder ontdek je de voordelen die deze machine te bieden heeft.

Koop nu een Bosch Indego M 700 robotmaaier

Bosch Indego M 700

De Bosch Indego M 700 is een robotmaaier die meer kan dan alleen maar het gras maaien. De verschillende functies die deze robotmaaier bezit zorgen er namelijk voor dat je altijd de juiste lengte te pakken hebt. Hiervoor hoeft de robotmaaier niet vaak opgeladen te worden. Door de krachtige accu kan het toestel namelijk tot wel 700 vierkante meter maaien, zonder dat hier enige moeite bij ontstaat. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de programmering naar wens in te stellen. Ook hellingen worden hierbij niet vermeden. Hellingen tot 27 procent kunnen namelijk moeiteloos beklommen worden door de robot grasmaaier.

In de doos

Bosch Indego M 700 robotmaaier

  • Bosch Indego M 700
  • Handleiding
  • Basisstation
  • Bevestigingsnagels 4x
  • Veiligheidssleutel
  • 175 meter perimeterdraad
  • Bevestigingspinnen 240x
  • Kabelverbinder 2x

Installatie van de Bosch Indego M 700

Het toestel beschikt over een basisstation dat een goede plaats in de tuin moet krijgen. Zodra deze met het stopcontact verbonden is, kun je de robotgrasmaaier gaan programmeren. Dit doe je door middel van het bedieningspaneel. Hier vind je onder andere de maaihoogte, de maaitijden en de dagen waarop de robotmaaier aan de slag moet gaan. Deze instellingen zijn van belang om de beste werking te kunnen krijgen voor jouw tuin. Wanneer alles ingesteld is, kun je achterover gaan zitten.

Technische specificaties

 • Accu: Lithium-Ion
 • Vermogen: 18 Volt
 • Maaibreedte: 16 centimeter
 • Maaihoogte: 30 tot 50 millimeter
 • Gazonoppervlakte: 700 vierkante meter
 • Mulching functie: Ja
 • Geluidsniveau: 63 dB
 • Maximale hellingshoek: 27 procent
 • Afmetingen (H x B x D): 20 x 36 x 45
 • Materiaal: Kunststof

Bediening en onderhoud van de Bosch Indego M 700

De Bosch Indego M 700 heeft een bediening die door iedereen te snappen is. Het bedieningspaneel kent namelijk maar enkele knoppen, waardoor iedere instelling binnen een korte tijd geplaatst is. Hiervoor hoef je alleen maar te bepalen wat de beste maaihoogte is en hoe vaak je het gras gemaaid wilt hebben. Het onderhoud aan de robotmaaier is al even simpel. De messen moeten eens in de zoveel tijd vervangen worden en heel soms kan het zijn dat de accu kapot gaat. Mocht de maaimachine tijdens de garantieperiode echter kuren vertonen, dan wordt hij door de fabrikant weer gerepareerd of vervangen.

Voor- en nadelen van de Bosch Indego M 700

Wanneer je deze maairobot aanschaft, geniet je van verschillende voordelen van de robotmaaier. Voor een gazon tot 700 vierkante meter is er namelijk geen extra docking station nodig om de robotmaaier van stroom te kunnen voorzien. Je kunt hierdoor met slechts eenbasisstation de gehele tuin van een goed verzorgde grasmat voorzien. Tevens heb je een accu tot jouw beschikking die ook op andere apparaten van de fabrikant gebruikt kan worden. Je zult hierdoor nooit meer een accu tekort komen.

Het enige nadeel aan de Bosch robotmaaier is de meegeleverde perimeterdraad. Deze draad is namelijk vrij kort, waardoor je met sommige indelingen van tuinen niet voldoende hebt aan deze draad. Het kan daarom ook zijn dat je naar een andere draad op zoek moet gaan. Dit brengt dus wel extra kosten met zich mee. Je moet je bewust zijn van deze kosten voordat je overgaat tot de aankoop van een robot maaier. Alleen dan kun je dit nadeel omzetten in een voordeel.

Conclusie

De Bosch Indego M 700 is een van de duurdere robotmaaiers op de markt, maar geeft jou wel alle mogelijkheden om de grotere tuinen van de beste grasmatten te voorzien. De instellingen zijn allemaal eenvoudig te plaatsen en je kunt zelf bepalen wanneer de grasrobot aan de slag gaat. Je zult hierdoor ook geen last krijgen van het apparaat. Met behulp van de perimeterdraad zal de maairobot altijd verschillende routes rijden, waardoor de grasmat egaal gemaaid gaat worden. Ervaar het gemak van een robotmaaier en kijk bij de robotmaaier aanbiedingen van dit moment.

Meer informatie over de Bosch Indego M 700

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *