Inhoudsopgave

Bosch ALB 18 LI bladblazer

Bosch gaat al heel wat jaren mee op de markt. Zowel huishoudelijke apparaten als powertools werden aan de lopende band gemaakt, waarbij ieder huishouden gebaat was. De oplossing voor veel bladeren rondom het huis is echter weer een bladblazer. Daarom heeft de fabrikant hier ook weer veel modellen voor uitgebracht. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Bosch ALB 18 LI. Deze bladblazer werkt op een accu, waardoor je altijd meer kunt doen dan alleen maar een klein deel in de buurt van een stopcontact.

Koop nu een Bosch bladblazer

Bosch ALB 18 LI

De Bosch ALB 18 LI Is een sterke accubladblazer, welke niet alleen geleverd wordt met een goede accu, maar ook een snellader. Deze snellader zorgt ervoor dat je tijdens de werkzaamheden niet lang hoeft te wachten voordat je weer verder kunt gaan. De bladblazer kan alle bladeren naar elkaar toe blazen, waardoor je ze vanaf een plek op kunt gaan ruimen. Dit scheelt jou veel tijd en je hoeft niet meer met een bezem aan de slag te gaan. Dankzij de kracht is alles binnen een korte tijd uitgevoerd en ziet jouw tuin er weer naar behoren uit.

In de doos

  • Bosch ALB 18 LI
  • Accu
  • Oplader
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch ALB 18 LI accubladblazer

Bosch ALB 18 LI accu bladblazerDe Bosch accubladblazer kent geen lastige bediening, doordat je maar een instelling hoeft te maken. Dit is namelijk de aan- en uitknop. Je hoeft er geen stroomkabel aan te bevestigen en ook zijn andere accessoires niet nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Wanneer je de bladblazer in handen hebt, kun je binnen een korte tijd alle bladeren op een hoop hebben geblazen. Aan het einde van de werkzaamheden zet je het apparaat weer uit en kun je hem opbergen.

Vergeet daarbij niet het nodige onderhoud uit te voeren. Het tuigereedschap moet wel na iedere taak opgeladen worden. Hiervoor hang je de accu aan de snellader. Je moet dan niet vergeten om deze na anderhalf uur weer van de lader te halen. Het kan namelijk ook schade toebrengen aan de accu wanneer deze langer aan de lader ligt. Tevens is het goed om eens in de zoveel tijd de gehele bladruimer na te kijken. Zo voorkom je dat er problemen ontstaan en misschien een gevaarlijke situatie ontstaat door loszittende schroeven en moeren.

Voor- en nadelen van de Bosch ALB 18 LI accu bladblazer

Deze Bosch accu bladblazer zit vol verrassingen. Je hebt voldoende kracht voor de grotere tuinen en kunt daarbij met alle vrijheid bewegen. Je zit immers niet vast aan een stroomkabel en kunt daarom ook verder van het huis de bladeren weghalen. Tevens zorgt de accu ervoor dat je 17 minuten lang door kunt met de werkzaamheden. Daarna hoef je hem alleen nog maar aan de oplader te hangen, waarna je binnen anderhalf uur weer aan de slag kunt. Een nadeel is de prijs. Je bent namelijk 125 euro kwijt om het apparaat in handen te hebben.

Conclusie Bosch bladblazer

Voor voldoende bewegingsvrijheid en een sterke accu kun je het beste bij de Bosch bladblazer. Deze tuinruimer zorgt er namelijk voor dat je de bladeren naar een kant kunt blazen om ze eenvoudig op te ruimen. Door de grote lijst aan voordelen en de kracht die er uit deze goede bladblazer komt, wil je niets anders meer.

Meer informatie over de Bosch bladblazer