Inhoudsopgave

Black & Decker GW3030 bladblazer

Het is niet altijd eenvoudig om een goede bladblazer te vinden. Je moet met verschillende zaken rekening houden, waardoor de keuzemogelijkheden steeds uitgebreider gaan worden. Voor een grotere tuin is het bijvoorbeeld vaak handiger om ook meer kracht en een grotere opvangzak te hebben. Wanneer dit het geval is, kun je gaan kijken naar de Black & Decker GW3030. Deze bladruimer kent een opvangzak van 50 liter, waardoor je niet vaak in de weer bent met het legen van deze zak en ook geen tijd meer gaat verliezen.

Koop nu een Black & Decker bladblazer

Black & Decker GW3030 bladblazer

De Black & Decker GW3030 is een goedkopere bladblazer van de fabrikant, maar met net zoveel mogelijkheden. Wanneer je deze bladblazer in huis haalt, kun je ervoor zorgen dat je de bladeren niet alleen op een hoop krijgt, maar ook direct op kunt zuigen zodat jouw werkzaamheden direct klaar zijn. Daarbij ben je verzekerd van het beste eindresultaat. De opvangzak maak je aan het einde weer leeg. De luchtstroomsnelheid van 418 kilometer per uur helpt jou hierbij en zal jou nooit teleurstellen.

In de doos

  • Black & Decker GW3030
  • Opvangzak
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GW3030 bladblazer

Black & Decker GW3030 bladblazerDe Black & Decker bladblazer is te bedienen door middel van slechts enkele knoppen. Zodra je hem aangezet hebt, hoef je alleen maar de juiste stand in te schakelen. Als je voor de blaasfunctie gaat, kun je alle bladeren op een hoop blazen. Wanneer je de zuigfunctie inschakelt, worden de bladeren direct naar de opvangzak geleid. Daarna zet je het apparaat weer gewoon uit en kun je hem opbergen op een droge plek.

De bladruimer kent een net zo eenvoudig onderhoud. Je hoeft namelijk bijna niets te doen om jarenlang kwaliteit te behouden. Het is wel belangrijk dat je na ieder gebruik de opvangzak leegmaakt. Tuinafval kan namelijk gaan rotten, waardoor de opvangzak kapot kan gaan. Hierdoor moet je sneller de zak vervangen, wat jou extra geld gaat kosten. Tevens kun je eens in de zoveel tijd een controle uitvoert, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan als je met de bladblazer bezig bent.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GW3030 bladruimer

Deze elektrische bladblazer van Black & Decker is voorzien van een duurzame metalen rotor, welke ervoor zorgt dat de mulching functie veel beter werkt. Ook is er een verhoogde airflow. Met een blaassnelheid van 418 kilometer per uur kunnen zelfs de zwaardere werkzaamheden uitgevoerd worden, zonder dat je hierbij veel spierpijn gaat krijgen. Voeg hier de variabele snelheden aan toe en je zorgt ervoor dat altijd alles naar wens is. Houd er wel rekening mee dat er nog een verlengsnoer aangeschaft moet worden, zodat je bij alle hoeken van de tuin uit kunt komen en er nooit meer een plek overgeslagen wordt.

Conclusie Black & Decker bladblazer

Als je van vernieuwde technologieën wilt genieten en het tuinafval met veel kracht op wilt ruimen, dan is de Black & Decker bladblazer de beste keuze. De verschillende standen die ingeschakeld kunnen worden en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat je niets meer te kort komt. Een nadeel ten opzichte van andere modellen van deze fabrikant is echter wel dat de opvangzak aan de bladblazer zelf vast zit in plaats van op jouw rug. Hierdoor kan het apparaat voor sommigen iets te zwaar worden. Maak daarom altijd een goede afweging en vergelijk de verschillende modellen goed voordat je overgaat tot een aankoop van een tuinmachine.

Meer informatie over de Black & Decker bladblazer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *